קסטת גבינה ושוקולד אמיתית

    עפר גדנקן No Comments on קסטת גבינה ושוקולד אמיתית

    כ-20 מנות
    זמן הכנה : כארבע שעות

    22:49
    12.05.24
    יענקל'ה פרידמן 1 Comment on יענק'לה במונולוג מצמרר: "הפעם האחרונה שראיתי את אחותי"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    קסטת גבינה ושוקולד אמיתית

    המצרכים:

    · 500 גרם ביסקוויטים למילוי:

    · 2 מכלים של שמנת מתוקה טרה

    · חצי כוס חלב טרה

    · 500 גרם גבינה לבנה 5% טרה

    · 3 כפות סוכר

    · קופסת אינסטנט פודינג וניל

    · 1 קופסא גבינת שוקולד מוו של טרה

    אופן ההכנה: 1. מקציפים יחד את כל חומרי המילוי פרט לגבינת השוקולד מוו, עד קבלת קרם יציב.

    2. מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת ומערבבים בה את גבינת השוקולד מוו. 3. מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הוניל.

    4. מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.

    5. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך שכשלוש שעות.

    6. חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה ומגישים.

    בתיאבון



    0 תגובות