קסטת גבינה ושוקולד אמיתית
עפר גדנקן No Comments on קסטת גבינה ושוקולד אמיתיתכ-20 מנות
זמן הכנה : כארבע שעות
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- יענק'לה במונולוג מצמרר: "הפעם האחרונה שראיתי את אחותי"
- אלוף במיל' הכהן: "ההימנעות ממשל צבאי בעזה היא תקלה"
- ההתלבטות וההכרעה: חוק גיוס פשרני או מחמיר
- הערכה מפתיעה בארה"ב: סינוואר בחאן יונס | מתעדכן
- חיים רמון קורא לרמטכ"ל להתפטר: "כשל בטבח ובמלחמה"
תגיות
קסטת גבינה ושוקולד אמיתית
המצרכים:
· 500 גרם ביסקוויטים למילוי:
· 2 מכלים של שמנת מתוקה טרה
· חצי כוס חלב טרה
· 500 גרם גבינה לבנה 5% טרה
· 3 כפות סוכר
· קופסת אינסטנט פודינג וניל
· 1 קופסא גבינת שוקולד מוו של טרה
אופן ההכנה: 1. מקציפים יחד את כל חומרי המילוי פרט לגבינת השוקולד מוו, עד קבלת קרם יציב.
2. מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת ומערבבים בה את גבינת השוקולד מוו. 3. מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הוניל.
4. מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.
5. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך שכשלוש שעות.
6. חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה ומגישים.
בתיאבון
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.